pühapäev, 7. oktoober 2012

Ei saa veel talvepuhkusele :)

Olen sellel aastal vist jah liiga suurelt ette võtnud :) Korraks juba tuli hirm peale, et ei saagi hakkama omale võetud plaanidega. Tundub, et kui ikka soov piisavalt suur on, siis ikka saab. Täna said maha pandud veel laugud ja nii mõndagi muud. Kõige tähtsam tegu oli tänasel päeval see, et  õuekaktused said omale kodu meie kivimüürile. Loodan, et sai hästi tehtud ja et nad ennast hästi tundma hakkavad ja meile oma õitsemisega rõõmu valmistavad.

Täitsin kivide vahed korralikult liiva ja killustikuseguga, aga pildistamise nurk näitab, et vajab veel pisut iluravi :)
Postituse lõpus kukeharja kohta Mildale, et see on kõige tavalisem kaunis kukehari, mis igas taluaias kasvab. Ma arvan, et see õite kaunis värvumine ehk tingitud sellest, et sel aastal on niiskust piisavalt olnud.

3 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Kas Sa oled vist oma suurtest ehitustöödest nii väsinud, et mõtled juba talvele:D

Oktoober on hulk aastaid olnud üks ilusamaid kuid, ei mingit talvehõngu kuskil. Mul on tänavu selline tunne, et kui seda vett samamoodi antakse, läheb kogu aed veel teist-või kolmandat korda õitsema, ööd on ju sama soojad kui tänavusel suvelgi.

Kimalane ütles ...

Imetlesin eelmist postitust. Rõõm kohe , et keegi jälle midagi ilusaks tegi. Neid arenguid imetore lugeda ja tekib vahest ka mõni idee.
Alati endal küll ei kuku mõtted-ideed taevast.

helleaed ütles ...

Aitäh, Kimalane! Nende ideedega ongi nii, et vahest kulub päris palju aega ja mõttetööd. Ikka saab uuritud küll ajakirju või vaadatud teiste tegemisi ja kuskilt ikka mingi pide tekib, et ahh-haa, nii saaks ju teha.
Aga selle nädalavahetuse muljed on küll väga positiivsed, maal on veel päris ilus ja värviline.
Küll on aga aeg sealmaal, et hooaeg hakkab lõppema ja elu läheb jälle kevade ootuse rütmi. Saab plaani pidada, mida järgmisel aastal teha ja muidugi ka uute taimede soetamise plaane pidada.
Oi, sattusin nüüd nii hoogu :) Ilusat sügise jätku!