neljapäev, 14. juuli 2011

Jätkan sealt, kus pooleli jäi

Suvine aeg on täis toimetusi ja tegemisi. Blogipidamine on selletõttu tahaplaanile jäänud. Olen järjekindlalt oma aias toimetanud ja kõik, mis meeldib ka kenasti fotodena olemas.
Juunis olin puhkusel ja sai maal rohkem aega veedetud. Lisaks ajaveetmisele ka üht-teist kasulikku tehtud. Jaanipäev sai tõsise töötähe all mööda saadetud.
Juba eelmisel aastal oli tahtmine oma eriskummalisele kiviktaimlale veidi värskemat välimust anda. Algselt on kiviktaimla rajatud ühe vana vundamendi piiridesse. Nüüd sai piiridest väljapoole tuldud ja objekt sai suurusmõõte juurde. Inimene pole ju kunagi oma asjadega lõpuni rahul. Ikka on vaja miskit täiedada ja laiendada :) Nüüd on see selleks korraks tehtud ja tulemus päris huvitav.

Eks see kivide veeretamine ole ikka üks tõsine töö. Pärast oli taastumiseks aega vaja.Selg oli valus ja jõud otsas :) Ain oli küll suuremate kivide paikapanemisel abiks, aga sellegipoolest oli kurnav ettevõtmine :)
Lisandunud on kasvupinda taimedele, mis pole veel päris täis istutatud. Ilmad olid nii tulikuumad ja päikselised, et otsustasin pisut oodata. Taimearmastajana kurvastan ma alati, kui mõni taimeke kasvama ei lähe. Õnneks juhtub seda harva :)

See osa sai pikenduse kuni enne olemasolevate kivideni ja omavahel seotud, et kaoks ära ühe kitsa mururiba niitmine, mis küllaltki tülikas oli.









Küljeosa laiendamisel oleks küll meeldinud pisut ümaram vorm, kuid seal seadis piirid olemasolev tee.









Elektripostid paraku on lahutamatu osa maaelus. Nii et tuleb leppida sellega, et ta olemas on. Isegi ei oska päris hästi hinnata, kas oli endine lahendus parem või uus :)








Siinkohal hakkab asi looma :)











Noh, peaaegu valmis :)
Taimed istutada, veidi kasvamise aega anda ja nagu oleks alati nii olnud :)









Eks on ikka põhjalik ülevaade antud - siit- ja sealtpoolt vaadatuna :)

















































Selline ta lõpuks tuli.
Esimesed taimedki istutatud :)
















NII LIHTNE SEE ONGI!

2 kommentaari:

Tsiil ütles ...

Väga huvitav on seda edenemist jälgida, väga hea sai! Vaatasin veel seda, et huvitav, et sul need tellised nii puhtad püsivad?

helleaed ütles ...

Ma ei oskagi nende telliste kohta muud öelda, kui ehk seda, et nad on vaikselt lagunema hakanud. Suvel kasvavad nad müürilille tihedalt täis. No tegelikult kui ma nüüd seda rajamist värske pilguga vaatan, siis nuriseda võiks nende väikeste kivide kasutamise peale. Tänaseks on see asi juba nii kenasti täis kasvanud, et neid ei märkagi eriti.